Over ons

Het team van Hartje Reclame

Hakan

Jolanda

Daniela

José

Alex

Wij zijn Hartje Reclame

Vier lieden, één taak. Jou helpen met reclame, zoals we het zelf ook zouden willen.

Meer dan 15 JAAR ervaring onder één dak

Wij zijn Hakan, Jolanda, Daniela, José en Alex. Sinds 2007 ontwerpen we huisstijlen, ontwikkelen we websites en webwinkels, leveren we drukwerk en beletteren we auto’s en panden. Het gaat ons niet om hoge bedragen, maar om een veelvoud aan leuke opdrachten. Niet om interessant-doenerij maar om tevreden klanten. We helpen liever twintig enthousiaste éénpitters dan vijf ‘grote vissen’ die eigenlijk teveel betalen.

Mond-tot-mondreclame als hoogste doel

Onze principes komen voort uit liefde voor reclame, vandaar onze naam. En omdat we de waardering leuk vinden. Dat zorgt namelijk voor mond-tot-mondreclame en die is onbetaalbaar. We zijn eigenzinnig, recht-door-zee en allergisch voor luchtfietserij. Daardoor focussen we ons op ons vak en de mooie opdrachten, in plaats van op verkooppraatjes en gebakken lucht, zoals sommige andere reclamebureaus doen.

Onze bedrijfscultuur

Hoe we zaken doen en wat we belangrijk vinden

Waarom we dit zo expliciet vermelden

Omdat we ons soms een beetje ergeren aan standaard bedrijfsculturen, aan teveel betalen, te lange doorlooptijden, geen aandacht krijgen, veel geschreeuw en weinig wol. Daarom hebben wij besloten dingen op onze eigen manier te doen. Met een eigen wijze. Soms misschien wat ongebruikelijk, maar wel precies zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Inmiddels weten we dat die cultuur als heel prettig wordt ervaren, door zowel ons als de klant.

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg

Bij een nieuwe opdracht gaan we niet aan de oesters of champagne (tenzij we een uitnodiging ontvangen ;-) Wat we wel doen is tijdens onze lunch lekker een rondje lopen door de Heemtuin en vrijdagmiddag pakken we een afzakkertje met elkaar bij Kareltje. Omdat we dat gezellig vinden en om ontspannen terug te blikken op de week. We zetten ons 100% in voor jouw bedrijf, zonder poeha. We doen normaal, want dat is bij ons écht al gek genoeg.